fbpx

TEAM UP.

wij zijn young

Uitzendbureau voor festivals en evenementen

Zeg je YOUNG, dan denk je misschien aan jongeren en studenten die bijverdienen met leuk horeca-uitzendwerk. Of je zegt: YOUNG zet talent op de juiste plek, helpt horeca- en promotietoppers boven zichzelf uit te stijgen en combineert zo tof werk met carrière, werkervaring en een fijn inkomen.

 

YOUNG inschakelen als partner

Op zoek naar een partner voor uw flexibele schil? Schakel YOUNG in.

YOUNGsters werken bij evenementen en festivals in heel Nederland. Ze staan achter de bar en in de bediening, doen de kaartcontrole, muntverkoop en promoties. De selectie is streng: niet iedereen komt zomaar in de pool van uitzendtoppers. De juiste mentaliteit, een goede uitstraling en een flinke dosis enthousiasme zijn vereisten. Ervaring is fijn, maar kan ook opgedaan worden bij de Young Academy.

De voordelen van YOUNG:

  • Scherpe tarieven
  • Een landelijke pool van getrainde horeca- en festivalmedewerkers
  • Accountmanagers die 24/7 bereikbaar zijn en de taal van de horeca spreken
  • NEN 4400 gecertificeerd
  • Gebruik tijdsregistratiesysteem (Timer)

Meer weten? Maak een afspraak met accountmanager Pascal Stuivenwold (pascal@younguitzenden.nl) of bel 050-5010692.

YOUNG & op zoek naar werk

Work hard, cash in & go ult!

Een baan bij de tofste festivals en events? Het kost je slechts een klik. Check de agenda voor events en festivals waar YOUNG werkt. Of schrijf je gelijk in. Geloven wij dat er een klik is tussen ons, dan krijg je een inlogcode voor de YOUNG-app en MIJN YOUNG. Je kunt vervolgens meteen je beschikbaarheid doorgeven en aangeven bij welke evenementen en festivals je wilt werken. Easy does it.


Delen:

Eredivisie
TT Circuit Assen