fbpx

STAY YOUNG.

YOUNG Talents

Je bent YOUNG, je bent slim, je bent eager en je zoekt een toffe bij- of vaste baan ?

Dan ben je bij YOUNG op de juiste plek. Onze talenten werken op de leukste en de meest uitdagende locaties in heel Nederland. Of je nou een baan zoekt in de bediening, achter de bar of een (bij) baan in het verlengde van je studie. Alles is mogelijk!

Wij begeleiden jou tijdens je studie, maar ook wanneer je gaat afstuderen en aan een vaste baan gaat denken.
Je wordt gekoppeld aan een coach en hebt dus een vast aanspreekpunt.
Door onze ruime ervaring hebben wij een netwerk opgebouwd waarmee wij jou gaan helpen richting een baan in het verlengde van je studierichting.

Gezamenlijk gaan wij op zoek naar jouw talenten, doelen en persoonlijkheid. Door middel van drie korte sessies gaan wij een persoonlijke profiel maken die jou gaat helpen op de arbeidsmarkt;

Sessie 1 – Oriëntatiegesprek
Sessie 2 – Persoonlijk gesprek op locatie
Sessie 3 – Resultatenbespreking

Samen met jou gaan wij op zoek naar een leuke, geschikte (bij)baan.

Meer weten? Schrijf je nu hieronder in en wij nemen contact met jou op!

Aanmelden Young Talents


Mijn naam is Riquette. Ik ben inmiddels al 25 jaar werkzaam in verschillende branches. Mijn vorige functies lopen uit een van serviceadviseur, personeelszaken tot aan eventmanager. In mijn loopbaan ben ik altijd bezig met mensen, hier haal ik ook mijn plezier uit. Mijn passie is het sturen en ontwikkelen van talent.

Op dit moment ben ik werkzaam als intercedent en planner bij YOUNG Uitzenden. Na het afronden van mijn opleiding Human Resource Management ben ik mij gaan verdiepen in coaching. Door middel van loopbaan coaching wil ik een toevoeging zijn voor YOUNG. Het doel van dit traject is het detacheren van talenten bij de leukste werkgevers van Nederland.

Quote: ‘’ You can do this! ‘’


Delen:

Eredivisie
TT Circuit Assen
World Cup